top of page

Wie ben ik

Ik ben Maartje

Mijn naam is Maartje en ik woon in de mooie stad Utrecht.

Na jarenlang studeren en werken kon ik mijn draai niet goed vinden op het gebied van werk en vond ik weinig voldoening. Maar toen vond ik mijn passie in het faciliteren van LEAP-sessies.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met LEAP, wist ik het meteen, 'JA', dit wil ik! Het voelde als thuiskomen, een gevoel van diepe verbondenheid met mezelf en anderen.

LEAP is voor mij meer dan alleen een techniek; het is een prachtige reis en een manier van leven waar ik diep gelukkig van word.

Als facilitator begeleid ik je graag op deze reis naar innerlijke groei en transformatie. Graag creëer ik een fijne, veilige plek waar je kunt ontspannen en je open kunt stellen, en sta ik klaar om je te ondersteunen op jouw pad van zelfontdekking en heling, ook in de dagen na de sessie.

Ik leef vanuit mijn hart, luister naar mijn intuïtie en doe alles vanuit liefde.

Door vanuit hier te leven, kan ik anderen helpen om ook hun eigen innerlijke levenskracht te volgen en hun volledige potentieel te bereiken.

Of je nu worstelt met emotionele blokkades, trauma's uit het verleden, vastgeroeste patronen of gewoon op zoek bent naar meer helderheid en richting in je leven, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis.

 

Het blijft ook voor mij een levenslange reis. Ik blijf mij graag ontwikkelen en ontdek steeds meer hoeveel ik van nieuwe informatie houd en hoe graag ik vooruit wil.

Ik sta positief in het leven. Ik kijk graag met een nieuwsgierige blik de wereld in, vol verwondering.

 

Mijn ambities worden mij steeds duidelijker en ik heb echt onwijs veel zin om jullie mee te nemen op mijn reis.

Laten we liefde delen en verbinden.

Liefs,

Maartje

Lifeforce Energy Awaning process

Opleidingen

LEAP facilitator

Sound healing

Reiki Level 1

bottom of page